Šampoon: Pruuli eriti kange kohv, lase jahtuda ning hõõru mõnuga juustesse. Lase 20 minutit seista ja pese välja. Puhastab juuksed, teeb nad nauditavalt lõhnavaks ja aitab kaasa ka karvkasvule.

"Torusiil": Kalla kinni jäänud kraanikaussi pool kruusi purustatud kohviube, viis tilka nõudepesuvahendit ning kalla sellele järgi kann keevat vett. Toimib kui palve!

Maitsetugevdaja ehk umami: Tegemist on paljude roogade salakoostisosaga. Kohvi kasutamine tugevdab näiteks lihade ja steikide maitset. Lisab tšillile hambaid juurde ja tõstab näiteks juustude, šokolaadi ning jäätise maitsed uutele kõrgustele.

Lõhnapuhasti: Kui tegele millegi nuusutamisega - vein, parfüüm, viski jne. - siis väikene nuusutus kohvi ja nina on seest lõhnapuhas. Kui kohvi kätele hõõruda, siis võtab see ära küüslaugu- ja sibulalõhnad.

Mööbliparandaja: Hõõru kohvi kriipsudele ja kahjustustele, annab puidule tagasi ühtlasema värvi. Ei toimi elevandiluul!

Kaartide vanaldaja: Koolipoiste ja võltsijate vana teadmine - hõõrudes kohvi paberile on võimalik selle vedeliku happega vanaldada paberit. Näiteks muuta täna trükitud kaardid vanaks ja väärikaks.

Putukapeletaja: Tee kohvist ja veest malbe segu ning piserda seda endale ja ruumi, peletab eemale kõik sääsed.

Lillede värvitugevdaja: Lisa kohvi kastmisvette ja näe värvide ergastumist.