Teabepäeval soovitab Inga osaleda kõigil: koolikokkadel ja toitlustamise eest seisvatel inimestel. Koolitoidu tegijate peakoka Indrek Liivi juhtimisel valmistatakse ka näidismenüü: valge kala frikadelli supp, mustas leivas räimed jogurti kastmes, lõhepalli kaste ning üks põnev kalaroog, mida saab testida.

Igal aastal meelitab toidumess Tallinnasse kohale ligi 6000 proffi ja 3000 toiduhuvilist, kes tulevad tutvuma uute pakkujate, uudistoodete ning toidutrendidega. Eesti Näituste messikeskuse täidavad Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate esindajad. Kohal on ka toiduprofid lähinaabrite juurest, sest tegemist on Baltimaade suurima ärilt-ärile-tüüpi valdkonnasündmusega.

Toidumess Tallinn FoodFest on avatud 27.-29. oktoobrini, iga päev kella 10-17. 27. ja 28. oktoobril on sissepääs kutsetega või pääsmega 18 eurot.

Laupäev, 29. oktoober on toidusõprade päev, kuhu oodatakse kõiki maitsma ja tutvuma, sissepääs maksab 9 eurot, sooduspääse on 5 eurot, lastele (7-15 a) ja pensionäridele 5 eurot. Lapsed kuni 7. eluaastani saavad messile tasuta. Kuni 12-aastased pääsevad festivalile ainult koos täiskasvanuga.
Vaata ka www.profexpo.ee/foodfest.

Jaga
Kommentaarid