• Lugeja kirjutas toiduajakirjale, et tema ema serveeris talle lapsepõlves viilutatud apelsini musta pipraga - ikka selleks, et saada korraga nii soolast, kui magusat, sekka haput.
  • Teine lugeja nentis, et tema lemmikuks on hot dog'i sai, millesse on viineri asemel määritud maapähklivõid.
  • Terve lugejate armee kinnitas, et parim asi on võileiva vahele panna purustatud kartulikrõpse.
  • Veel leiti, et äärmiselt pikantse maitseelamuse annab, kui Cheddari-juustu enne hammustamist paksu ja kuuma kakaosse pista.
  • Huvitava koosluse pidi saama kui segada supiks kokku purk kreemist kanasuppi ja purk hakitud spinatit. Ning just purgisupp ja purgi spinat, sest värsketest juurviljadest ja kanast keedetud supp kokkupanduna värske spinati ei pidanud andma seda õiget maitset.

Teine vaade veidratele maitsekooslustele tuleb psühholoogiast: 2013. aastal avaldatud uurimus näitas selgelt, et maitselt ja olemuselt mittesobivate toitude liitmine võib olla näide sundsöömise (bing eating) diagnoosist.

Alabama Ülikoolis läbi viidud uuring näitas, et just sundsöömise all kannatavad inimesed tõstavad taldrikule kokku kooslusi näiteks kartulipudrust ja šokolaadiküpsistest, kirjutab HealthDay News.

Uuring viidi läbi 507 inimese seas ning selgitas välja, et 41% uuringus osalejatest sõi veidratest kooslustest koosnevat toitu kuna neil oli selle järele veider isu. Vaid 9% uuringus osalejatest sõi neile serveeritud veidraid toite kuna neil oli kõht reaalselt tühi.