SUUR ÜLEVAADE: "Parim enne" möödas? Vaata, kui kaua säilivad igapäevaselt kasutusel olevad toiduained külmkapis avatuna tegelikult
Alkohol
Õlu: 1 päev, kui joomisava on tihedalt kaetud
Vahuvein: 3-5 päeva
Vein, valge ja punane: 3-5 päeva (Võta punane vein enne serveerimist külmkapist välja)
Lisandid
BBQ-kaste: 4 kuud
Hummus: 1 nädal
Ketšup: 6 kuud
Majonees: 2-3 kuud pärast "parim enne" kuupäeva
Sinep: 1 aasta
Piimatooted
Munad: 3-5 nädalat
Piim: 1 nädal
Mozzarella juust: 2 nädalat
Valgehallitusjuust: 1 nädal
Parmesani juust: 3 kuud
Jogurt: 7-10 päeva
Puuviljad ja köögiviljad
Õunad: 3-4 nädalat
Avokaadod, lahtised: 2-3 päeva
Mustikad: 1-2 nädalat
Brokoli: 3-5 päeva
Porgandid: 2-3 nädalat
Seller: 1-2 nädalat
Viinamarjad: 5-7 päeva
Salat: 3-5 päeva
Virsikud: 3-5 päeva (valmis virsik)
Apelsinimahl: 7-10 päeva
Maasikad ja vaarikad: 2-3 päeva
Lihatooted
Peekon: 1 nädal
Veise-, lamba- ja sealiha: 3-5 päeva
Sink 3-5 päeva
Linnuliha, küpsetatud: 3-4 päeva
Linnuliha, toores: 1-2 päeva
Mereannid
Lõhe, krevetid ja tuunikala: 3-4 päeva, küpsetatud
Lõhe, krevetid ja tuunikala: 1-2 päeva, toored
Sushi: 1 päev