02.02.2016, 09:35
Söö nagu eestlane: Kartulipliinid tillimajoneesi ja mahepeediga
Tuleme tagasi rubriigi "Söö nagu eestlane" juurde ning võtame seekord ette taimetoitelise ekskursi kartuli ja peedi imelisse maailma. Lisame sellele juurde ka ise tehtud tillimajoneesi ning ongi tunne nagu vabariigi aastapäev oleks saabunud varem.
FOTO: Oma Maitse
Koostisosad:
Kartulipliinid tillimajoneesi ja mahepeediga
- 100 g Jahu
- 300 g Kartulipüree
- 2 tk Muna
Tillimajonees
- 200 ml Rapsiõli
- 50 ml Oliiviõli
- 50 g Till
- 10 g Küüslauk
- 1 tk Munakollane
- Sool
- Suhkur
- Pipar
- Sinep
- Õuna-meeäädikat
Marineeritud peet
- 300 g Peeti
- 400 ml Vett
- 1 tl Äädikas
- 10 g Suhkur
- Köömned
- Vürtspipar
- Nelk