Juba 2013. aastal tuure koguma hakanud trend sai veelgi suurema hoo sisse eelmisel aastal, kui tegemist oli ühe kõige kiiremini kasvanud otsinguga Google'is. Tegemist on ärmiselt lihtsa ja kiirelt valmiva hommikuse röstsaial serveeritud sidrunimahla ja soola-pipraga maitsestatud avokaadoga.

Avokaado on teada tuntud supertoit, mida soovitatakse süüa nii hommikuks, lõunaks, kui ka õhtuks. Röstsaiale määrdena kasutamine on aga uudne viis seda toitainete ja vitamiinide rikast vilja tarbida. Lisaks sellele, et avokaadod sisaldavad palju monoküllastumata rasvu, sisaldavad nad ka suures koguses kiudaineid: ühes avokaados on kuni 17 grammi kiudaineid. Need pehmed, samas suhteliselt maitsetud, viljad on imelised näljapeletamiseks ning nälja mitmeks tunniks eemal hoidmiseks.

Praetud kana

Veel üks äärmiselt tugevalt trendikaks toiduks muutunud roog ehk pratud kana, sai eritiliselt populaarseks otsingusõnaks 2015. aastal, kui kaks New Yorgi restorani soovisid sellest hullusest kasu lõigata.

Külmad kohvipruulid

Kohvifriikide uusim avastus parimate kohvimaitsete ning -aroomide avaldamiseks on lämmastik - värvitu, lõhnatu ja maitsetu gaas -, millega pruulitakse uuttüüpi "lämmastikkohvi" (nitro caffee). Lämmastikkohv valmistatakse sarnaselt õllele ning pakendatakse rõhu all vaatidesse ja purkidesse. Lämmastikuga rikastamine annab kohvile hämmastavalt kerge oleku ning pikalt püsiva vahu. Tegemist ei ole lihtsalt uut tüüpi kohviga, käsitööõllede hinnaklassi kuuluva hommikuse äratajaga, tegemist on täiesti uue kohvitarbimise- ja nautimise viisiga.

Tavaliselt jõuavad külmad joogid Google trendikate otsingute radarile alles juulis ja üldiselt suvel. 2015. aastal kasvas otsingute arv 150 protsenti ning asukohamääramiseäpp Foursquare kinnitas 200 uut kohta, kus külmalt pruulitud jooke serveeriti.

Vürtsikas ramen

Vürtsika ramen'i otsingud kasvasid Google'is 2015. aastal 40 protsenti. Tundub nagu kogu maailm armuks sellesse imelisse Jaapani hõrgutisse. Populaarsusele on aidanud kaasa ka erineva videod ja võistlused, mida ramenite söömiseks on internetis viimase aastaga läbiviidud.