White Rabbit'is pakutakse külastajale maailmatasemel menüüd, millel on Vene maik küljes. Lisaks saavad toidugurmaanid nautida võrratuid vaateid Moskvale, sest restoranisaali kohal on klaaskuppel. Hoone kannab nime Smolenski Passaaž.

Esimest korda pürgis White Rabbit 50 maailma parima restorani hulka 2015. aastal. Tollal tunnustati White Rabbit'it kui värsket uustulnukat, kes suutis nimekirja pääseda. 50 parima restorani nimekirjaga tehti algust 2002. aastal.

Olenemata edust on White Rabbit jäänud oma kontseptsioonile truuks. Restoran pakub traditsioonilist Vene kööki moodsas võtmes. Näiteks on restorani üheks menukaimaks toiduks hetkel valik, mis kannab nime The Russian Revolution. Selle eest tuleb rahakotti kergendada 10 000 rubla ehk ligikaudu 137 euro võrra.

Tegemist on pakkumisega, mis sisaldab näiteks kammkarpe eukalüptijogurtis, küpsetatud lillkapsast, mida serveeritakse kaaviarist, kookosetükkidest ja veel paljudest asjadest valmistatud kastmega. Tõenäoliselt on tegemist kastmega, mille retsept on teada vaid restorani kokkadele. Sel aastal lisas restoran menüüsse ka valiku vegan-toite.

White Rabbit pole ainuke Vene restoran, mis on väljaande British Restaurant Magazine valmistatud nimekirja jõudnud. Seevastu pole aga ükski restoran saavutanud nimekirjas 15. kohta.

Allikas: rbth.com