Valmistamine
  • Pane kana veega keema, lisa porgand, seller, sibul, loorber, sool ja pipar. 
  • Lase keema ning koori pidevalt vahtu. Keeda kanaliha luudelt lahti ning leem paksuks ja rammusaks. 
  • Eemalda pärast pooleteisetunnist kerget keetmist liha ja juurviljad leemest, kurna leem läbi marli ning pane tagasi tulele. 
  • Samal ajal kana keemisega haki ja prae kergelt läbi sibul, küüslauk, porgand ja kartul. Lisa need supileemele ja keeda mõnusaks. 
  • Lisa juurde lahti hakitud kanaliha, till ja roheline sibul. 
  • Maitsesta veel kord ja aseta suppi klimbid.
  • Klopi munad vahule, lisa sulatatud margariin ning jao kaupa järjest jahu ja puljong. 
  • Pidevalt kloppides ja vispeldades sega kokku tugeva konsistentsiga tainas. 
  • Klimbid keeda supileemes – võta teelusikaga tainast ja lase mööda supipaja serva leeme sisse vajuda. 
  • Klimbid on valmis, kui nad tõusevad pinnale.