Nii siis ... Viis parimat pubi Tallinnas, kus Venemaal peetavaid vutilahinguid vaadata:

Alustame kõige klassikalisemast Tallinna pubist, kus jalgpalli vaadata. 1994. aastast parimaid emmotsioone ja palasid pakkuv Hell Hunt ei ole spordibaar, kuid olulised sündmused - mida selgelt MM jalgpallis on -, näitab pubi oma suurel ekraanil ära.

Lisaks varem mainitule on Hell Hunt pakkumas äärmiselt suurt valikut õlut ja siiderid - nii massitarbe kui käsitöö versioone -, samuti mõnusat pubisööki "enda" võtmes. Tellige näiteks teravad vorstid, kartulilaastud või Indiapärased kanalõigud õllekõrvale. Või karjase pirukas tugevamaks eineks.

Soovitus on broneerida laud, kuna koht on vägagi populaarne ka tavapäevadel, rääkimata MMi ajal.

Järgmine mõistlik valik jalgpalli vaatamiseks on Vanalinna piiril asub Beer Garden, mis samuti on pigem Eestipärase menüü ja vanapärase stiiliga õllelokaal, kuid näitab ka selle kõrvale ohjeldamatult sporti, peamiselt jalgpalli.

Teisele kohale tõstis selle pubi meie nimekirjas pubi menüü ja köök, mis ei vea alt nii väikese kui suurema isuga jalgpallifänni. Samuti on pubis rikkalik õllevalik ja targad ettekandjad, kes leiavad igaühele alati õige joogi ja söögi. Kindlasti proovige nende ahjus valistatud seakõrvu!

Kolmanda koha meie nimekirjas võtab sisse äsja Tallinnas oma "osakonna" avanud maailma kuulus spordipubide kett O'Leary's. Kuna ka siinkirjutaja ei ole veel pubisse jõudnud, ei oska midagi arvata ei pubi hubasuse, spordi jälgimise kvaliteedi ega ka menüü kohta. Samas võib arvata, et maailmas väga populaarne lokaal ei vea ka Eesti spordihuvilisi alt.

Menüüd distantsilt ehk veebist uurides võib loota, et nii kanatiivad kui burgerid on tasemel ning nii mõnigi üllatus maitsete osas peitub menüüs veel. Samas ei saa pidada kaugelt rikkalikuks koha õllevalikut. Boonusena on tegemist väga suure pubiga, mis võtab huvilised vastu ka ilma eelbroneeringuta.

Järgmine Tallinna üks vanimaid baare pakub ka selle MMi ajal ulatuslikku jalgpalliprogrammi. "Nimeta Baar" on alati silmini spordihulle täis, mis tähendab, et ka üksi jalgpalli vaatama tulles/minnes võib leida eest samamoodi mõtlevaid inimesi, kellega jalgpalli analüüsida.

Menüü koosneb lihtsatest pubiroogadest, õllevalik on soliidne ning hinnad Tallinna vanalinna kohta äärmiselt normaalsed. Proovige nende kanatiibu või Caesari salatit. Laua broneerimine on pigem mõistlik.

Sadamas asuv Beer Stream 2 on huvitav kooslus väga heast köögist ja spordipubist. Huvitaval kombel toimib see kompinatsioon, mis loogilises maailmas ei peaks: pigem elitaarne ja modernne disain, restoranistiilis köök ja rõkkav spordifänn.

Kindlasti tasub laud olulisemate mängude ajal broneerida!