Restoranid ise on Radissoni hotellides kõik äärmiselt erinäolised ning valikus on igaühele midagi. Inspiratsiooni ammutatakse kogu maailmast, kuid toorainena eelistatakse siiski kohalikke, värskeid ja hooajalisi maitseid. Peakokkade kokku pandud roogades on näha austust toidu ja kliendi vastu – oma tööd tehakse südame ja kirega. Samamoodi suhtutakse toorainesse, mis peab olema ehe ja kvaliteetne.

Peakokad pakuvad kohalikke maitseid

Eesmärk on ka kohalikke teavitada, et kõigile teada-tuntud neli Tallinna kesklinna hotelli kuuluvad rahvusvahelisse hotelliketti Radisson Hotel Group, millel on rohkem kui 1400 hotelli üle kogu maailma. Kõigil grupi hotellidel on ühine eesmärk – pakkuda oma külalistele meeldejäävaid hetki ja häid maitseid. Iga päev, igal pool ja alati.

Restoranide peakokad on pannud menüüde koostamisel rõhku peamiselt puhastele sügisestele maitsetele. Meeldejäävaid maitseelamusi leiavad kindlasti nii kala- kui ka lihasõbrad, kuid valikus on ka kohalikud juustud, kerged ja tervislikud salatid ja supid ning loomulikult suus sulavad magustoidud.

Menüüdega saab tutuvuda ja broneeringuid teha veebikeskkonna vabalaud.ee kaudu: www.vabalaud.ee/radisson.

Mida ja kuhu täpsemalt sööma minna?

Radissoni hotelliketil on Tallinnas neli restorani, millel on igaühel oma nägu ja atmosfäär.

  • Restoran Grill250° (peakokk Kristi Pärenson), mis asub hotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa esimesel korrusel, paneb rõhku grillroogadele, mis valmivad restorani avatud köögis. Lisaks on menüüs lai valik taimetoite.
  • Restoran Senso (peakokk Andres Rahula) on elegantse atmosfääriga hubane restoran Radisson Blu Hotel Olümpia teisel korrusel, mille lai menüü on inspireeritud eelkõige Vahemere maade köögist. Roogades on pööratud suurt tähelepanu toorainetevahelisele keemiale – kokku on sobitatud üksteisega heas suhtes olevate elementide paarid.
  • Lounge24 (peakokk Irena Dmitrieva) linna südames, Radisson Blu Sky Hotel Tallinna 24. korrusel, jääb meelde eelkõige ainulaadse vaatega kogu Tallinnale, ent pakub võimalust nautida ka hõrgutavat toiduelamust ja põnevaid kokteile stiilses atmosfääris.
  • Restoran Kompass (peakokk Dmitri Beljajev) asub hotellis Park Inn by Radisson Central Tallinn ja serveerib klassikalist Euroopa kööki väikese Eesti nüansiga. Restoranide nädalal pakub Kompass värskeid sügisesi maitseid, mida võib peagi näha ka restorani uues à la carte'i menüüs.

Kahekäigulised lõunasöögid hinnaga 15 eurot ja kolmekäigulised õhtusöögid 22 eurot.


Jaga
Kommentaarid