Teine tulemine ja põnevad võimalused

Veidi kiirem tegutsemine ei tundugi tegelikult nii hirmutav ja võib öelda, et õnnetus ei ole NEEMe tegevuse lõpp, vaid uue algus. Tänu kohalike, töötajate ja sõprade toetusele ning juba saavutatud heale külastatavuse saadi indu jätkata ja teha kõike veelgi grandioossemalt. Seejuures pandi pead kokku ja mõeldi üheskoos hoolikalt läbi, kuidas edasi. Toitlustuskogemust on tiimil varasemast seljataga parasjagu ja see annab julgust pakkuda igale soovile sobivat. Olgu selleks õdus õhtusöök sõpradega, ülimaitsev catering pulmadeks või meeleolukas firma jõulupidu.

Restoran NEEM

Toimekas restoranipere ei jää ühegi soovi täitmisega hätta, pigem on kõik uus ja põnev väljakutseks ning jagub särtsu pakkuda midagi ägedamat. Head toitu toetavad lummava merevaatega terrass, privaatne peotelk ja rannaala.

Lihtne, kuid paeluv menüü

Peakokk Jegors Porulevs on restorani raudvara. Minimalistliku käekirjaga Jegorsil üsna vabad käed menüü koostamisel ja ta loob kunsti otse taldrikul, pannes maitsed harmooniliselt kõlama.
Menüü loomisel on aluseks lihtsus, värskus ja kvaliteet, inspireeritud hooajalisest toorainest, metsa-, loodus- ning mereandidest. Suurem osa heast ja paremast tuleb Eestist, kuid teatud asjad on värsked vaid kaugemalt tellituna. Näiteks kammkarbid tulevad Norrast. Alates oktoobrikuust on Jegorsilt oodata uut menüüd, et oleks jällegi põhjust põnevaid maitseid avastama minna.

Inimene, kes tuleb siia aega veetma ning head ja paremat maitsma, saab aru, et toit ei valmi kahe minutiga mikrolaineahjus või fritüüris. Hõrk toit vajab valmimiseks aega ja seda rohkem naudid söömaaega. Kui ootad kvaliteetset ja ka saad seda, siis on see ootamine olnud väärtuslik kvaliteetaeg. See on koht, kuhu põgeneda, olla mere ääres ja lubada endale üks mõnus toidunauding. NEEMe külastaja tuleb siia puhkama. Nädalavahetustel saab nautida toidu kõrvale elavat muusikat, esinevad noored ja veel avastamata, aga ka tuntud esinejad.

Restoran NEEM

Pererestoran, kohalik kogukond ja plaanid

NEEM jätkab pererestorani kontseptsiooni, kuid pakutakse hooajaliselt ka muid võimalusi. Sügiseks on plaanitud põnevaid ajaveetmise võimalusi, aga mida täpsemalt, see jäägu üllatuseks. Detsembrikuus on plaanis kogupere Jõulumaa üles seada. Igal juhul tasub NEEMe tegemistel silma peal hoida. Kui rääkida suurematest plaanidest, siis Eesti restoranide TOP 20 on üks unistusi ja selle poole püüeldakse. Eesmärgi suunas liikumisele aitab kaasa ühte hoidev meeskond.

Oluline on panustada nii, et terve kogukond ja ka teised kohalikud toitlustusettevõtted võidaks. Igal on küll oma nišš, aga piltlikult võib öelda, et ikka ju soovid minna ostlema tänavale, kus on palju poode, mitte ainult üks butiik. Üksteise toetamine ja hea soovimine on restoraniäris elementaarne. Luua külla melu, tuua kokku rahvast ja pakkuda neile tasemel toitlustus ja meelelahutust.

Saa osa heast toidust ja rannaküla miljööst! NEEM on peresõbralik restoran, mis poeb kindlalt iga külastaja südamesse.

Uudista galeriid ja vaata ka restorani NEEM Facebooki lehele, et olla kursis kõige värskemate sündmustega.
Jaga
Kommentaarid