2. Mähi vutid peekoniviiludesse ja prae pannil igalt küljelt pruunikaks. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.

Punaveinikaste
1. Kuumuta nisujahu rasvaines helepruuni värvuseni. Lisa pisut jahtunud mass pidevalt segades keevale puljongile.

2. Keeda kastet väiksel kuumusel 20 minutit, seejärel lisa läbikuumutatud tomatipasta, vein ja ürdid. Jätka keetmist, kuni kolmandik kastmest on aurustunud.

3. Maitsesta pipra, soola ja vajadusel suhkruga. Kurna ja säilita külmkapis.

Hernepüree
1. Keeda soolaga maitsestatud vees herned pehmeks, selleks kulub umbes 3 minutit. Kurna herned ning jäta alles pool tassi hernekeeduvett.

2. Blenderda kõik koostisained ühtlaseks. Maitsesta soola-pipraga. Suru hernepüree läbi õhukese sõela, et tekiks kreemjas tekstuur. Jahuta hernepüree kiirelt, siis säilitab see oma ilusa rohelise värvuse.

Porgandid ja kõrvitsad
Koori porgandid ja kõrvits. Lõika kõrvits kuubikuteks. Vala pannile oliiviõli ja või ning prae porgandeid ja kõrvitsaid koos rosmariiniga, kuni köögiviljad on kuldsed. Maitsesta soola-pipraga.