06.01.2015, 13:17
Viie minuti salat
Jumaldan salateid! Sinna saad kokku keevitada, mida kapist võtta on. Kooslus, kuhu kuuluvad rukola ja feta, aga lihtsalt ei saa kehvasti minna!
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- Feta
- Kõrvits
- Porgand
- Paprika
- Punane sibul
- Oliivid
- Rukola
KASTE
- 1 spl Mesi
- Oliiviõli
- Dijoni sinep
- Sool
- Must pipar
1. Rösti viljad 180-kraadises ahjus. Rasvainena kasuta külmpressitud kookosrasva, mis jätab huvitava maitsehõnguse ega lase juurikatel ära kuivada.
2. Kui segu on ahjus küpsenud vastavalt maitsele pehmeks või jäänud krõmpsuks, sega see kokku rukolaga.
3. Kastme jaoks sega kokku mesi, sinep, oliiviõli, pipar. Soola võid ka lisamata jätta, kuna feta on isegi soolane. Lisa fetajuust.
4. Soovi korral saad salatit timmida ning lisada hoopis (suitsu)kanafileed või lõhet.
HEA TEADA!
Vali köögiviljade hulgast välja endale meelepärased.