Valmistamine

  • Määri leivaviiludele Rannarootsi vasikamaksapasteet ja lõika leivaviilud ühesuurusteks kolmnurkadeks.
  • Karamelliste õunte valmistamiseks sulata pannil või. Lisa suhkur ja kuumuta läbi. 
  • Lisa sidrunimahl ning soovi korral ka sorts konjakit või brändit. Lisa pannile õunad ning kuumuta mõlemalt poolt umbes minutijagu läbi. 
  • Puista peale kardemoni ja mõned varre küljest eraldatud tüümianilehed. 
  • Lõpus lisa ka pohlad. Aseta pooltele suupistekolmnurkadele väike lusikatäis karamellised õunu.
  • Seenesegu valmistamiseks kuumuta pannil õli ja prae paar minutit keskmisel kuumusel õli sees sibulat. 
  • Lisa tükeldatud seened, maitsesta tüümiani, soola ja pipraga ning prae, kuni seened on küpsed. 
  • Lisa lõpus veel poolitatud kirsstomatid. Tõsta teisele osale suupisteleibadest seenesegu. 
  • Viimistle suupisteid värskelt jahvatatud musta pipraga ja värske tüümianiga.