1. Pane vesi potti keema, lisa bulgur ja veidi soola. Lase paar minutit keeda, siis jäta kaane alla hauduma. Kui tundub, et on pehme, tõsta hetkeks sõelale, et liigne vesi är voolaks.

2. Haki peeneks paprika, punane sibul ja suvikõrvits. Tegelikult võib sellesse salatisse panna kõike värsket, mis kapis on leida.

3. Sega omavahel bulgur ja värske kraam ning maitsesta. Meie kasutasime sojakastet ja mõnusalt mahedat sushi-äädikat.

Köömnelised koivad

1. Sega kõik maitseained kokku ja lase kanakoibadel segus laagerduda, kasvõi terve öö. Tunnike enne ahjupistmist võta koivad külmkapist välja.

2. Vala ahjupoti põhjale veidi vett, koibade kõrvale võid panna paar sibulat, küüslauku ja õuna.

3. Küpseta 200–220-kraadises ahjus, kuni koivad on pealt krõbedad.