29.08.2014, 13:27
Vahukooreriisipuder mustikasupiga
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- Keedetud pudruriisi
- Vahustatud rõõsk koor 35%
- Vanillsuhkur
MUSTIKASUPP
- 1 l Vesi
- 0.5 kg Mustikad
- 100 g Suhkur
- 2 spl Kartulitärklis
1. Pane potti vesi ja suhkur, aja keema ning lisa mustikad.
2. Keeda kümmekond minutit.
3. Lahusta kartulitärklis natukeses külmas vees ja nirista segades mustikasupi sisse.
4. Kuumuta segades, kuid jälgi, et supp enam keema ei läheks – muidu tärklis ei mõju.
5. Tõsta mustikasupp jahtuma.
6. Vahusta koor, lisa maitse järgi vanillsuhkrut. Sega vahukoor jahtunud pudruriisiga.
7. Vala mustikasupp kaussi, keskele pane suur lusikatäis vahukoore-riisiputru.