Valmistamine
  • Soojenda ahi 120 kraadini.
  • Sega pannile kokku tükeldatud sibul, küüslauk, tüümian ja alkohol. Keeda keskmisel kuumusel, kuni vedelik on aurustunud, lase pannil jahtuda ning pane tulemus mikserisse. 
  • Mikserda paar minutit ning lisa tükeldatud maks, seejärel muna ja munakollane ja sulatatud või. 
  • Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Lõpuks lisa koor. Mikserda kuni segu on ühtlustunud.
  • Tõsta segu väikestesse ahjuvormidesse. Väikesed vormid aga lao omakorda suuremasse ahjuvormi ning täida see veega, nii et väikesed vormid oleksid umbes poole vormi ulatuses vees. 
  • Küpseta ahjus 40-50 minutit, seejärel lülita ahi välja ja tee uks lahti, lase vähemalt pool tundi kuni tund aega jahtuda ja tõsta vormid vähemalt 6 h külmkappi.
  • Õhtupoolikul kulub valmistamisele pool tundi + ahjus oleku- ja jahtumisaeg ning hommikul on hommikusöögiks leivapeale panekuks suurepärane hõrgutis. 
  • Maitseelamusi!