2. KATE
Lõika paprika pooleks, eemalda seemned, prae viljaliha kuumal pannil mõlemalt poolt pruuniks. Nahaga poolt võid lausa kärsatada, siis tuleb koor ilusti maha. Koori paprika ära ja aseta kaussi. Maitsesta oliiviõli, palsamiäädika, küüslaugu, basiiliku, soola ja pipraga. Sega läbi ja lase vähemalt 20 minutit tõmmata. Kui valmistad suurema koguse, siis võid paprikaid ka ahjus küpsetada: nahaga pool üleval, grillrežiimil 200 °C juures, kuni nahk on pealt mullitav ja tumepruun. Koori samamoodi ära ja pane marinaadi. Määri röstitud saiad ürdipestoga. Lisa pool paprikat ja viilutatud kitsejuust. Kaunista basiilikulehega.

3. KATE
Tükelda tomat ja aseta koos hakitud küüslaugu ja puruks rebitud basiilikuga kaussi. Lisa oliiviõli, sool ja pipar. Sega korralikult läbi ja jäta paariks minutiks tõmbama. Aseta röstitud krõbedale saiale ja kata viilutatud mozzarella’ga.