22.12.2016, 12:59
Tortellini-pastaga kalkunisupp
Otse Itaaliast!
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 300 g Kalkunifilee
- 1 tl Oliiviõli
- 1 tk Kuubikuteks lõigatud roheline paprika
- 3 tk Viilutatud porgand
- 1 tk Peeneks hakitud sibul
- 3 tk Peeneks hakitud küüslauguküüs
- 1 spl Kuivatatud basiilik
- 0.25 tl Jahvatatud punane pipar
- 1.5 l Kanapuljong
- 2 tk Väike suvikõrvits
- 500 g Värsked tortellini’d või ravioolid (juustutäidisega on eriti head)
- Serveerimiseks riivitud parmesan
- Sool
- Must pipar
1. Lõika kalkunifilee peenikesteks ribadeks ja maitsesta soolaga. Kuumuta suurel pannil õli. Pane pannile paprika, porgandid, sibul, küüslauk, basiilik ja punane pipar ning kuumuta segades umbes 5 minutit.
2. Aja potis puljong keema, kalla kogu pannil olev kraam potti, kata kaanega ja hauta 10 minutit. Suurenda kuumust, pane juurde suvikõrvitsad ja tortellini või ravioolid ning tükeldatud kalkuniliha ja keeda 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.