06.11.2014, 10:49
Toorjuustukook
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 200 g Digestiivküpsised
- 100 g Või
KATE
- 600 g Maitsestamata toorjuust
- 397 g Suhkruga kondentspiim (purk)
- 2 tl Vanillsuhkur
- 400 ml Rõõsk koor 35%
- 20 g Želatiin
- 100 ml Külm vesi
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Kata selle massiga 26 cm vormi põhi.
2. Sega omavahel toorjuust ja kondenspiim, lisa vanillsuhkur. Vahusta eraldi kausis 35% koor ning sega toorjuustusegu hulka.
3. Paisuta želatiin külmas vees ning seejärel sulata kuumaveevannil. Lisa sulatatud želatiin toorjuustumassile.
4. Sega kreem kiirelt läbi ja vala küpsisepõhjale.
5. Lase üleöö külmas seista. Kaunista meelepäraste marjadega või serveeri toormoosiga.