Valmistamine
  • Pese liha ja aseta külma veega keema. Kui vedelik on keema tõusnud, eemalda vaht. Keeda tasasel tulel, nii et leem vaevu keeks. 
  • Koori porgandid, lõika ratasteks. Sibulal lõika otsad, kuid ära koori.
  • Umbes tund pärast keema tõusmist lisa sibulad, küüslauguküüned ja porgandirattad. Porgandirattad võid eelnevalt kuival pannil kergelt pruunistada. 
  • Keeda tasasel tulel, kuni liha kontide küljest lahti lööb. Sool ja vürtsid lisa 10–15 minutit enne keetmise lõpetamist.
  • Kurna leem, liha lõika terava noaga väikesteks tükkideks. Pane lihatükid ja leem uuesti potti, sega ja lase veel kord hetkeks keema tõusta. Maitsesta lõplikult. 
  • Tõsta saadud mass pitsidesse ja pane jahedasse tarretuma. Vahusta vahukoor ja sega hulka mädarõikamahl ja sool. Saadud vaht pigista pritskotist süldile.
  • Kaunista rukkilille kroonlehtedega.