2. Tõsta kõrvad potist kaussi jahtuma ja kurna allesjäänud vedelik läbi sõela potti. Keeda seda, kuni vedelik on paksenenud ja järele on jäänud u 200 ml. Eemalda tulelt.

3. Vooderda kandiline keeksi- või terriinivorm toidukilega. Lõika kõrvad vormi mahtuvateks tükkideks ning täida anum kihiti kõrvade ja süldivedelikuga. Jälgi, et vormi ei jääks õhumulle.

4. Kata kilega ning tõsta külmkappi üleöö tahenema. Enne serveerimist viiluta sült õhukeselt ning serveeri koos salatilehtede, kadakasinepi ja tilli-mädarõikakastmega.

5. Sinepiks purusta uhmriga või jahvata kadakamarjad ning sega sinepiga. Lase vähemalt 15 minutit maitsestuda.

6. Kastme jaoks haki till peeneks ja uhmerda kergelt, lisa mädarõigas ja hapukoor ning sega läbi.