30.03.2016, 13:57
Rostbiifivõileib
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 2 tk Saiaviil
- 100 g Majonees
- 100 g Rooma salat
- 0.5 tk Punane sibul
- 1 tk Tomat
- 0.5 tk Kurk
- 50 g Blanšeeritud rohelised aedoad
- 1 tk Avokaado
- 2 tk Keedetud muna
- 200 g Rostbiif
- 20 g Vesikress
- Sool
- Must pipar
FRITITUD SIBULARÕNGAD
- 10 tk Sibularõngas
- Muna
- Riivsai
- Nisujahu
1. Lõika sibulast ilusad rattad ning seejärel eemalda vahekile.
2. Aseta ühele taldrikule jahu, teisele riivsai ning kolmandale lahtiklopitud muna. Kasta sibul jahusse, munasse ja siis riivsaia. Friti 180-kraadises õlis.
3. Määri majonees saiaviiludele ning tõsta peale salat, parajaks tükiks lõigatud rostbiif, punane sibul, tomat, kurk, oakaunad, avokaado, keedetud muna ja sibularõngad.
4. Lisa veskist soola ja pipart ning aseta peale vesikress.