1. Kuumuta ahi 220 °C. Pane spinat sõelale nõrguma. Riivi õunapoolik peene riiviga. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega vispliga juurde sidrunimahl ja jahtunud sulavõi. Sõelu osade kaupa juurde küpsetuspulbri ja soolaga segatud jahu. Viimasena sega tainasse riivitud õun ja nõrutatud spinat. Jaota tainas muffinivormidesse ja küpseta ahjus 10–15 minutit. Proovi küpsust tikuga. Kuni muffinid küpsevad, valmista Prantsuse võikreem.

2. Võikreemiks pane väikese paksupõhjalise poti põhja suhkur ja vesi. Kuumuta madalal tulel lusikaga segades, kuni suhkur on sulanud ja siirup selge. Tõsta kuumus keskmiseni ja lase siirupil keema tõusta. Samal ajal vahusta munakollased metall- või klaaskausis heledaks vahuks. Kontrolli siirupit suhkrutermomeetriga – kui temperatuur on tõusnud 114 °C, eemalda pott kohe tulelt ja hakka siirupit peene joana maksimumkiirusel munakollasevahu hulka vahustama. Kalla siirupit mööda kausi äärt, mitte otse vahu sisse. Jätka vahustamist, kuni vahustamiskauss tundub käega katsudes jahe ja pâte à bombe ehk munakollasebesee on jahtunud toatemperatuurini. Vahusta või valgeks ja kohevaks. Sega vahustatud või lusikatäie kaupa pâte à bombe’i hulka, segu pidevalt vahustades. Lõpuks lisa sidrunimahl ja näpuotsatäis soola. Tõsta 2–3 sl kreemi eraldi kausikesse ja sega hulka punast toiduvärvi kuni ilusa punase toonini. Ülejäänud kreem tooni oranži toiduvärviga.

3. Varusta pritskott roosi pritsimiseks sobiva tüllega. Pane punane võikreem pritskotti ja vajuta kätega kotile, nii et kreem kataks ühtlaselt kogu koti siseküljed. Ava nüüd pritskott ja tõmba koti seinad üksteisest eemale. Keera koti äär tagasi ja tõsta avatud kott mõne sobiva kannu peale seisma. Nii on sul parem kotti kreemiga täita. Tõsta oranž kreem ettevaatlikult kotti, katsudes mitte punast kreemi koti seintelt maha ajada. Pritsi muffinitele keskelt alustades ilusad roosid.