2. Lisa eelkergitusele suhkruga kergelt vahustatud munakollased, sool, sidrunikoor, kardemon ja ülejäänud kogus jahu. Pidevalt sõtkudes vala järk-järgult hulka pehme või sulatatud või. Kui kasutad sukaadi, siis lisa ka see.

3. Sõtku, kuni tainas on ühtlane, läikiv ning lööb käte ja kausi küljest lahti. Kata rätiku või toidukilega ning jäta sooja kohta kerkima, kuni tainas on vähemalt kahekordne. Kerkinud tainas kalla ettevaatlikult jahusele töölauale ning rulli tainarulliga õrnalt vajutades ühtlaseks ristkülikuks.

Põimimine ja punumine

1. Lahtirullitud tainast saab pärgi ja kringleid punuda mitmel moel. Kui tahad, et täidis jääks väljapoole ja kringli rikkalik pind oleks nähtav, siis kasuta järgmist moodust:

• laota rullitud tainale meelepärane täidis. Keera tainas rulli. Jaota tainarull terava noa või pitsalõikuriga pikkupidi kas kaheks või kolmeks võrdseks ribaks, kuid jäta üks ots lõpuni lahti lõikamata. Punu või põimi tainaribad kokku ning keera palmik ringiks või kringliks. Kinnita otsad võimalikult vähe nähtavasse
kohta ning väljapudenenud täidis lükka lihtsalt kihtide vahele tagasi. Sellisel moel põimitud kringel jääb hästi ilus kihiline, kuid samas tuleb arvestada, et mingi kogus täidist võib küpsemise ajal välja sulada või kukkuda. Vaata pilti loo all (rosinate ja kaneeliga täidis).

2. Kui soovid aga täidist kringli sisse peita või on tegemist hästi sulava täidisega, siis kasuta seda moodust:

• lõika lahtirullitud tainas pikkupidi kolmeks ühesuuruseks ribaks. Määri igale ribale täidist ja keera pikkupidi rulli. Ühenda kolm riba, vajutades neid otstest kergelt kokku, ning punu palmik. Keera pärjaks või kringliks. Vaata pilti loo all (pohlatäidis).
Aseta valmis pärg või kringel ahjuplaadile ja lase soojas veel kerkida vähemalt pool tundi, soovitatavalt rohkem. Määri sai pealt lahtiklopitud muna või munakollasega ning küpseta 200-kraadises pöördõhuga ahjus 20–25 minutit.