Koostisained

  • 4 portsjonit
400 gveise sise- või välisfileed
300 gbrokoliõisikuid
200 gtükeldatud šampinjone
200 gõhukeseks viilutatud suvikõrvitsat
2 hakitud küüslauguküünt
 pöidlasuurune jupp inverit
1 hakitud sibul
1 slsojakastet
2 slpraadimiseks maapähkli- vm õli
 soola
 Marinaad
2 slhoisin-kastet
1 tlseesamiõli
1 slriisiäädikat
 valget pipart
Kui veiseliha saab endale pannil seltsiks erkrohelised lisandid brokoli ja suvikõrvitsa näol, siis suussulava maitseni viivad selle värske koosluse seened ja hoisin-kaste.

Valmistamine

  1. Sega esmalt marinaadiained ning aseta õhukesed, kelmetest puhastatud veiseribad marinaadi sisse umbes tunniks ajaks maitsestuma. Blanšeeri brokoli­õisikuid keevas vees 30 sekundit. Kurna ja tõsta kõrvale.
  2. Kuumuta vokkpannil pool õlikogusest ja voki hakitud küüslauku, ingverit ning sibulat umbes minuti jagu. Lisa brokoli, suvikõrvits ja seened ning voki veel paar minutit. Tõsta pannilt ära.
  3. Kuumuta pannil ülejäänud õlikogus ning voki veiseliha, kuni see on värvi muutnud. Lisa brokolisegu pannile koos soola ja sojakastmega. Voki, kuni roog on parajalt läbi kuumutatud. Serveeri kohe koos aurutatud riisiga.
Oma Maitse