Koostisained

    1 kgsea kaelakarbonaadi
    1 porgand
    1 sibul
    8 tlteralist sinepit
     soola, pipart
     praadimiseks õli
    2 sl20% hapukoort
    Liharullid olid vanaema juures käies laual nii pidu- kui ka argipäeval: pidupäeval loomalihast, tavalisel õhtul sealihast. Ta tegi neid alati porgandite ja sibulaga
    ning koorekaste oli põhjus omaette, miks liharulle lauale nõuti.

    Valmistamine

    1. Lõika liha kaheksaks viiluks ja tambi õhemaks.
    2. Viiluta sibul ja lõika porgand kangideks. Määri igale viilule sinepit ning raputa peale soola ja pipart. 
    3. Tõsta iga lihaviilu äärele mõned porgandikangid ja sibulaviilud – osa kogusest jääb alles. Rulli lihaviilud tihkelt kokku ning mässi siis niidiga kinni. 
    4. Kuumuta pannil õli ja pruunista liharulle igast küljest. Tõsta rullid ahjuvormi koos ülejäänud porgandi ja sibulaga ning küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. 
    5. Sega lihamahla hulka hapukoor ja küpseta veel 10 minutit. Vajadusel lisa soola.
    PromoOma Maitse