2. Sega suures kausis kuivained: jahu, suhkur, sooda, sool, kakao.

3. Teises suures kausis sega sulavõi, pett, munad, toiduvärv, äädikas ja vanilliekstrakt.

4. Sega kuivainete kausi ja vedelike kausi sisu.

5. Vooderda küpsetuspaberiga ahjunõu – vorm võib olla ka ümmargune või milline tahes, pärast kuju ei loe. Olenevalt vormi suurusest ja koogi paksusest küpseta
15–30 minutit, kuni tainasse torgatud tikk jääb kuivaks.

6. Mikserda kokku toorjuust ja kohvikoor ning lisa tasapisi tuhksuhkur. Sega hulka hapukoor, piim ja vanillsuhkur. Maitsesta sidrunimahlaga.

7. Valmis kook murra väikesteks tükkideks, puista kihina (veini)klaasidesse või klaaskaussidesse.

8. Edasi laota peale kreemikiht. Siis jälle koogikorrus ja kreemikorrus – kuni soovid või anumasse mahub.

9. Antud kogusest saad kuus suurt või 12 väikest magustoitu.

Võid serveerida kohe või jätta õige hetkeni külmkappi

HEA TEADA!
*Kuna see on väga mahlane kook, võid küpsetise valmis teha eelmisel õhtul.
*Koogiosa ei pea olema punane nagu Ameerikamaal, punakaks võib värvida ka kreemi. NB! Ettevaatust, mõnes kohas müüakse soolapõhist toiduvärvipulbrit, millega võib kogemata saada päris kummalise tulemuse. Selle asemel soovitame kuivatatud marjapulbreid.