01.03.2011, 09:04
Pohladega böfstrooganov
Metsamarjad sobivad taisetest tükkidest liharoogadega väga hästi. Kui pohlavarud on otsas, kasuta jõhvikaid.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 300 g Veiseliha (taine)
- 1 spl Jahu
- 1 tk Sibul (suurem)
- Õli (praadimiseks)
- 2.5 dl Köögiviljapuljong
- 2 dl Punane vein (kuiv)
- 150 g Pohlad
- Sool
- 2 tl Suhkur
1 Haki sibul. Kuumuta õli ja prae selles sibulad klaasjaks. Pruunista pannil ka liharibad ja hauta pehmeks, lisades lihale puljongit ja veini.
2. Nüüd, kui liha on täiesti pehmeks haudunud, lisa lihale vähese külmas vees segatud jahu. Keeda hästi läbi.
3. Purusta pohlad suhkruga ja lisa kastmele. Hauta veel 15 minutit. Vajadusel maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri kartulipudru ja hakitud peterselliga.