2. Vooderda ümmarguse 26 cm või kandilise pirukavormi põhi ja ääred tainaga. Järelejäänud tainast võid kasutada kaunistamiseks. Hoia tainaga vormi kuni ahjupanekuni külmikus. Täkesta seejärel põhi kahvliga ning küpseta 210-kraadises ahjus 10–15 minutit ehk kuni pind on õlgkollane.

3. Kreemi jaoks sega munad suhkrutega lahti, lisa kooritud hurmaast tehtud püree (ligi 1,2 dl) ning rõõsk koor. Vala kreem eelküpsetatud tainale ja jätka küpsetamist 180-kraadises ahjus ligi 30 minutit ehk kuni kreemi hüübimiseni.

4. Jahuta kook ning kata siis külmutatud marjade ja hakitud hurmaaga. Lahusta želeesuhkur kuumas vees ning vala külmadele marjadele. Hoia kuni tarretumiseni külmikus, seejärel eemalda vormist ning serveeri.