Valmistamine
  • Riivi juust jämeda riiviga ja haki küüslauk väikesteks tükkideks.
  • Haki roheline sibul ja petersell.
  • Sega koostisosad, lisa majonees ning maitsesta musta pipra ja näpuotsatäie suhkruga.
  • Pliinide tegemiseks sega kausis kokku kuivained – tatrajahu, nisujahu, kuivpärm, sool ja suhkur.
  • Teises kausis klopi lahti üks muna ning lisa sellele piim ja hapupiim.
  • Vala segu kuivainetega ühte kaussi ja vispelda tainas korralikult läbi.
  • Tõsta tainas koos kausiga sooja kohta umbes 1,5 tunniks kerkima.
  • Kui taigen on kenasti kerkinud, siis prae pliinid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
  • Serveeri pliine koos juustu-küüslaugumäärde ja marineeritud kurgi või kõrvitsaga.