26.07.2011, 07:19
Pastaroog brokoli, juustu ja peterselliga
Anni teeb seda rooga orecchiette-nimelisest pastast ja ilmtingimata Gruyere´i juustuga.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 300 g Spargelkapsas ehk brokoli
- 200 g Pasta
- 1 tk Sibul (väike)
- 3 tk Pepperoni (magusalt tuline tšilli)
- 100 g Gruyere või Gouda juust
- Petersell
- Sool
- Oliiviõli
1.Pane potti tükkideks rebitud brokoli ja pasta, lisa ka soola. Keeda 8 minutit ehk kuni pasta on al dente.
2. Pruunista pannil sibul ja lisa purustatud peperoni, seejärel pasta ja brokoli. Jäta alles pisut pastakeeduvett, lisa seda pastale, et roog tuleks ikka mahlakam, mitte õline. Lisa riivitud juust ja hakitud petersell. Sega läbi ja serveeri kohe.