Koostisained

  • 4 portsjonit
3 sloliiviõli
400 gveisehakkliha
1 sibul
3 küüslauguküünt
1 sellerivars
1 porgand
1 dlpunast veini
400 gpurustatud tomateid
1 sltomatipastat
1 slfariinsuhkrut
 soola ja musta pipart
1 tlkuivatatud punet
1 tlkuivatatud basiilikut
 SERVEERIMISEKS
50 gparmesani
300 gspagette
Armastatud bolognese kaste ehk keeleinimeste soovitusel Bologna kaste päästab nii mõnegi argiõhtu, sest peale pasta sobib see hästi ka vormiroogadesse ja vürtsikatesse hautistesse.

Valmistamine

  1. Kuumuta pannil õli ning pruunista selles mõni minut hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk. Jätka pruunistamist ning paari minuti pärast pane juurde viilutatud sellerivars ja porgand. Vala hulka vein ning kuumuta hetk. Lisa ka tomatikonserv.
  2. Maitsesta tomatipasta, fariinsuhkru, soola, musta pipra, puneme ja basiilikuga. Kata kaanega ning hauta tasasel tulel 30 minutit.
  3. Serveeri keedetud spagettide ja juustuga.
Oma Maitse