Koostisained

 Kookose-banaani odrahelbepuder
1 dlOdrahelbeid
3 dlVett
0,5 dlKookospiima
 Pool banaani
3 slKookoshelbeid
 Peotäis hapukaid marju, näiteks maasikad, vaarikad, sõstrad
 Maitse järgi steviat ja kaneeli, näpuotsaga soola
Rahvusvahelise pudrupäeva tähistamiseks toimub Eestis juba teist korda konkurss, mille tulemusel selgitatakse välja Eesti Parim Pudrumeister 2016. Avaldame enne võistlust Eesti Parima Pudrumeistri 2015 Helena Kivisaare retsepti banaani-kookose odrahelbepudru valmistamiseks.

Valmistamine

  • Lisa odrahelbed keevasse vette. 
  • Purusta banaan ja lisa see koos kookoshelvestega samuti potti.
  • Keeda helbed pehmeks ja lisa hulka kookoskoor. 
  • Maitsesta puder kaneeli, stevia ja tibakese soolaga. Kõige viimasena sega sisse marjad. 
  • Kaunista puder kookoshelvestega, kookoskoore ja marjadega.
  • Head isu!
Oma Maitse

Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde