29.09.2015, 12:13
Õlles hautatud kana
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 100 g Peekoniribad
- 1 spl Rapsiõli
- 6 tk Kana kintsufilee
- Santa Maria Skandinaavia maitseainesegu
- Sool
- 0.33 l Linnaseline õlu
- 100 g Väikesed sibulad
- 200 g Kartulid
- 2 spl Inglise sinep
- 2.5 dl Vesi
- Hakitud tüümian ja petersell
- 5 sl Nisujahu
1. Pruunista peekon potipõhjas õlis ja tõsta kõrvale.
2. Maitsesta kana maitseainetega, rulli kergelt jahus ning pruunista poti põhjas mõlemalt poolt kuldpruuniks.
3. Lisa õlu, sibulad, kartulid ja sinep ning vesi. Hauta kaane all, kuni kana ja kartulid on pehmed, selleks kulub umbes 30 minutit.
4. Lisa praetud peekon ning serveeri koos peterselli ja tüümianiga.