Valmistamine
  • Eemalda pardfileelt kelme ja üleliigsed nahaääred. Lõika pardinahale sälgud ja pane liha ööpäevaks marinaadi. 
  • Marinaadiks kasuta viinamarjaõli, ingverit, tšillit, mett ja küüslauku.
  • Enne pannile asetamist lase pardifilee külma vee alt läbi ja kuivata hoolikalt, et liigne mesisus parti ahjus mustaks ei põletaks.
  • Aseta part nahaga vastu külma panni ja lase vaikselt säriseda, seejärel pista filee ahju ja küpseta 200 kraadi juures ca. 10-12min.
  • Hummuseks pane kikerherned päev varem vette likku, porgandeid rösti ahjus 200 kraadi juures.
  • Blenderda röstporgandid ja lisa tahiinipasta, sidrunimahl, vürtsköömned, kuivatatud koriander ja küüslauk.
  • Köögiviljadest kasuta erivärvilisi peete ja porgandeid.
  • Marinaadiks kasuta valge veini balsamiäädika ja seesamiõliga kuhu on lisatud tšillit, fenkoliseemneid ja meresoola.
  • Serveerides kasuta vaarikabalsamicot ja kaunistamiseks hernevõrseid.