Koostisained

     RETSEPT
    1 splTaimeõli
    2 tkViilutatud porgand
    2 tkViilutatud sellerivars
    2 tkHakitud küüslauguküüs
    1 tkHakitud sibul
    2 purkiPurustatud tomatid (a 400 g)
    2 dlVesi
    1 tlKuivatatud basiilik
    0.5 tlKuivatatud rosmariin
    1 tlSuhkur
    250 gVäikesed pastatooted
    600 gValged oad (loputatud ja kurnatud)
    2 peotäitVärske spinat
    500 mlAedviljapuljong (sobib ka kanapuljong)
    Supiklubi pakub rõskesse õhtusse üht soojendavat oasuppi.

    Valmistamine

    1. Kuumuta õli suures potis keskmisel kuumusel. Prae selles porgandit, sellerit, küüslauku ja sibulat 5 minutit. Kalla juurde tomatid, kanapuljong ja vesi. Lisa maitseained ja lase supil keema tõusta.
    2. Pane juurde pasta, vähenda kuumust ja hauta aeg-ajalt liigutades 10 minutit. Pärast ubade ja spinati lisamist kuumuta suppi vaid keemiseni. Serveeri riivitud juustu või hapukoorega.
    Oma Maitse