Koostisained

    400 gkana- või kalkunihakkliha
    100 mlpiima
    100 gsaia
     vett
    50 gvõid
    0,5 tlsoola
     pipart
    100 griivsaia
     praadimiseks võid ja õli
    Mahedamaitselised kanahakklihast valmistatud Požarski kotletid on Vene köögi klassika, mis ei jäta külmaks noori ega vanu. Kanaliha leebe maitse saab Požarski kotletis võilt kreemjat tuge ning tulemuseks on valmistuskäigult lihtne, kuid maitselt rikkalik mõnus roog.

    Valmistamine

    1. Leota sai piimas pehmeks ning sega hakklihaga. Lisa pehme või ja maitsesta soola-pipraga. Luksuslikuma tulemuse jaoks võid kogu segu enne või lisamist läbi hakklihamasina ajada või köögikombainiga ühtlaseks töödelda. 
    2. Vormi massist märgade kätega veidi pikliku kujuga kotletid, paneeri neid riivsaias ning prae mõõdukal kuumusel pannil või sees mõlemalt poolt mõni minut. Kata pann kaanega ja lase veel küpseda või pista kuuma ahju järelküpsema.
    3. Valmis kotlette serveeri aurutatud köögiviljade ja kartulipüreega, soovi korral kalla kõik veel sulavõiga üle.
    PromoOma Maitse