Koostisained

     RETSEPT
    2 tkSea sisefilee
    180 gAmeerika peekon
    1 peotäisSalveilehed
    200 gSuvised sibulad, millel on rohelised sabad taga
     Või
    2 tkRosmariinioks
     Õli
     Soolahaelbed
     Must pipar
    Rasvavaene sisefilee kipub tihtipeale kuivaks jääma. Lihatüki ümber keeratud peekoniriba annab veidi mahlasust ning salveilehed maitsenüanssi. Kõrvale serveeri praetud sibulaid.

    Valmistamine

    1. Lõika filee paksudeks ketasteks. Keera igale kettale peekoniriba ümber ning sellele peale veel salveilehed. Kinnita nööriga.
    2. Lõika sibulad vastavalt suurusele kaheks või neljaks. Prae kuumal pannil kerge pruunistumiseni ja tõsta kõrvale.
    3. Lisa pannile või ja rosmariinioksad, järelejäänud salveilehed ning lihakettad. Prae liha kiirelt õlis mõlemalt poolt. Ära üle küpseta, siis läheb liha tuimaks. Maitsesta soolahelveste ja värskelt purustatud pipraga. Serveeri koos praetud sibulatega.
    Oma Maitse