Koostisained

 Kanakoivad siidrikastmega
1 kgKana poolkoibasid
 Soola
 Pipart
 Kaste
100 mlKetšupit
100 mlNaturaalset õunasiidrit
2 slMett
3 tkKüüslauguküüni
5 slSiidriäädikat
2 slDijoni sinepit
1 tlWorcesteri kastet
0,5 tlSuitsutatud paprika pulbrit
0,25 tlVärskelt jahvatatud pipart
Nädalalõpp paistab, vabadus tööst paistab. Ainuõige on seda vabadust täiustada ühe mõnusa grillõhtuga, mille jooksul nii mõnigi pehme lihatükk saab konsumeeritud. OmaMaitse.ee pakub välja mõtte tänaseks, homseks, ülehomseks!

Valmistamine

  • Maitsesta kanakoivad soola ja pipraga ning grilli umbes 15 minutit, kuni koivad on küpsed. 
  • Keeda kastet umbes 30 minutit, kuni see on paks ja kleepuv.
  • Määri küpsetele kanakoibadele ning grilli veel mõni minut.

SOOVITUS: Kaste sobib hästi ka grillitud juurviljade ülepintseldamiseks.

Oma Maitse