Koostisained

     Värske basiilik (1 pott)
    1 Küüslauguküüs
    1 dlSeedermänniseemned
    1 dlParmesani juust
    1 dlOliiviõli
     Sool
    Basiilik on värskelt valmis saanud ja aeg teha üks klassikaline pesto — selle valmistamine on imelihtne!

    Valmistamine

    Rösti seemneid veidi kuival pannil, surista koostisained saumikseriga segamini, lisa maitseks soola ja veidi sidrunimahla. Pane valmis möks väiksesse purki või kaussi. Kui soovid, et pesto külmikus tumedaks ei tõmbuks, siis vala peale väike kiht õli. Pestot võid panna saia peale, omleti, pasta või muu meelepärase toidu sisse, ja täitsa nautida ka paljalt!


    LOE LISAKS:

    KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Ülikiire ja aromaatne kirsstomati-basiilikupesto pasta

    NÄDALAVAHETUSE RETSEPTISOOVITUS: Matambre ehk Ladina-Ameerika veiseliharull pesto ja ubadega

    RETSEPT | Nutikas viis kasutada rohkelt basiilikut

    Oma Maitse