09.07.2014, 17:03
Mustika-mazarini
Muffinivormides küpsetatud mustikakoogikesed on randaminekuks mugav valik. Mustikad võid asendada ükskõik milliste muude suvemarjadega. Kogus 10-12 tükki.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 100 g Või
- 0.5 dl Suhkur
- 1 tk Muna
- 3.5 dl Jahu
- 0.5 tl Küpsetuspulber
- 500 g Mustikad
- Mandlilaastud
PEALE
- 50 g Või
- 1 dl Suhkur
- 1 dl Mandlijahu
- 2 tk Muna
- 0.5 dl Jahu
- 0.5 tl Küpsetuspulber
1. Vahusta või suhkruga ja lisa muna. Sega sisse küpsetuspulbriga segatud jahu. Vormi tainast pall ja hoia üks tund külmikus.
2. Vooderda siis paberist muffinivormi põhjad tainaga ja aseta koos vormiga veel külma.
3. Pealmiseks kihiks vahusta või suhkruga, lisa mandlijahu, munad ja küpsetuspulbriga segatud jahu.
4. Jaga esimese tainaga vooderdatud muffinivormide mustikad nii, et igasse vormi saaks 1 sl mustikaid, raputa peale veidi mandlilaaste ning kata lusikaga tõstes kattetainaga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.