04.12.2013, 13:12
Mustasõstra-mustikakissell bubertiga
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- Mustikad (külmutatud)
- Must sõstar (külmutatud)
- 0.5 l Vesi
- 2 sl Kaneel
- Suhkur
- 2 tl Maisitärklis
- mõni leht Meliss
BUBERT
- 5 dl Piim
- 2 sl Manna
- 4 tk Muna
- 2 sl Suhkur
- Vanillsuhkur
1. Puista marjad keevasse vette, mõne aja pärast lisa maitseained ja kõige viimasena natukeses vees lahustatud maisitärklis. Keeda kissell kokku.
2. Buberti jaoks lase piim keema ja nõrista sisse manna, sega ja lase pakseneda. Vahusta munarebud ja sega pudru hulka. Keeda segu paisumiseni. Vahusta munavalged suhkruga tugevaks vahuks ja sega samuti ettevaatlikult pudru hulka.
3. Aseta kissellile bubertikuhjake ja kaunista melissilehega. Valmis!