Vahemärkuseks peaksin mainima, et ma olen elukutseline muffinite küpsetaja. Isegi mu pisikese koera nimi on Muffin, kuigi selle suus-sulava kreemise pagaritootega tal suurt midagi ühist pole.

Valmistamine
  • Pane või sulama, et see jõuaks ära jahtuda. Pane ka ahi sooja, 225 kraadi juurde.
  • Sõelu kokku kõik kuivained 
  • Vahusta munad suhkruga. Ära unusta, et toasoojad munad on kergemini vahustatavad ja kui nende kanad on eelnevalt ka vabalt ringi saanud joosta, siis tulemus on muljetavaldav. 
  • Sega kokku vahustatud munad koos kuivainete ja jahutunud sulavõiga. Lisa juurde ka tükeldatud rabarber. Proovi segada võimalikult vähe ja kui segu peaks isegi jääma pisut tükki, siis sellest ei ole midagi. 
  • Mina kasutan alati muffinipannis ka muffinipabereid. Ja mulle meeldib paberite põhju määrida ka pisut sulavõiga. Proovi Sina ka, näed kindlasti vahet lõpptulemuses. 
  • Kui oled taigna muffinivormidesse pannud, küpseta 225 kraadi juures 13-15 minutit. 
  • Minu kreemide puhul on vahekord alati 1:1. Ehk 200gr vahukoort ja 200gr toorjuustu. 
  • 15-20gr suhkur, ½ sidruni mahl, veerand vaniljekauna sisu. 
  • Alusta mikserdamist aeglasel režiimil ja kui tunned, et Su kreem hakkab juba valmis saama, lase viimased ringid viimasel režiimil. 
  • Head isu ja ilusat kevadet!