02.05.2016, 13:35
Mõnusad Eesti rabarberi muffinid
“Aga kuidas teil seal Eestis ilm on?” ehk 50 halli varjundit ja kaduma hakkav lootus, et sel aastal kevadet ei tulegi. Aga ta tuleb. Alati ootamatult, kaasas talle omased pisikesed ja palavalt armastatud märgid.
FOTO:
Koostisosad:
Mõnusad Eesti rabarberimuffinid
- 3 tk Muna
- 2.5 dl Jahu
- 1.5 dl Suhkur
- 1 tl Küpsetuspulber
- 1 tl Kaneel
- 50 g Sulatatud võid
- 125 g Hapukoort
- 200 g Rabarber
Veetsin väikese puhkuse Eestimaal (elan muidu Hispaanias Valencias). Mu vanematekodu on linnast eemal, männimetsa äärel ja Pärnu lahe kaldal. Olen oma reisimistega avastanud imeilusaid paiku, kuid igakord kui koju tagasi jõuan, mõistan, et ei, siit paremaks minna ei saa. Hommikul kohvitassiga õues jalutades näitas paps, et rabarber on juba pead tõstnud. Just nii palju, et esimesed mahlased muffinid küpsetada. Saabunud kevade auks.