Pane 150g võid kaussi pehmenema. Pehmenenud võile lisa 1 muna ja 100g tuhksuhkru ning sega ühtlaseks massiks. Segamise ajal lisa eelnevalt sõelutud 225g jahu ja 25g kakaopulbrit. Sulata veevannil tume šokolaad(50g) ja sega taina hulka. Sõtku ühtlane sitke tainas, veereta pallike ja pane vähemalt tunniks ajaks külmkappi seisma.

Külmkapist välja võttes lase tainal pehmemaks minna ning määri samal ajal metallist vormid võiga kokku. Mudi tainas vormi külgedele ja põhja. Küpseta korvikesi 200 kraadi juures umbes 10 minutit. Lase jahtuda ja kummuta vormidest välja.

Täidise valmistamine:

Sega kausis 450g toorjuustu ja 120g suhkrut, kuni saad ühtlase massi.
Lisa juurde 2 muna, 1 tl vanillisuhkrut ja 120 ml hapukoort. Viimasena
lisa riivitud ühe apelsini koor ja mahl. Saadud mass vala korvikestesse ja küpseta 175 kraadi juures 10–15 minutit. Välja võttes lase jahtuda ja pane üleööks külmkappi.

Kaunistuse valmistamine:

Vahusta kergelt munavalge(1 tk) suhkruga. Sega juurde 60g jahu ja 3 sl vett. Saadud mass määri imeõhukeselt ruudukujuliselt toidu­pintsliga küpsetuspaberile. Küpseta 200 kraadi juures 5–7 minutit ja ahjust välja võttes keera kohe küpsis soovitud kujundisse (külmana muutub hapraks ja murdub kergesti)