09.12.2018, 11:00
MIDAGI ERILIST ŠOKOLAADIST! Rikkalikud šokolaadikorvikesed advendilauale
„Kui soolase toidu osas on menüü tavaliselt kindlalt paigas ning praekapsastest ja verivorstist pääsu pole, siis magustoitu pakkudes saab oma fantaasia lendu lasta ning valmistada näiteks midagi eriti šokolaadist. Tume šokolaad sobib pühadehooaega kui valatult,” tõdeb Fazer Eesti maiustuste kategooria juht Triin Post. Koogikontori toidublogi autor Merilin Siimpoeg tutvustabki, kuidas valmistada rikkalikud sulašokolaadiga tartletid, millele kaunistuste ja kergete maitsenüanssidega veelgi rohkem jõuluaktsenti lisada.
FOTO:
Koostisosad:
- 450 g nisujahu
- 65 g kakaod
- 0.5 tl soola
- 225 g võid
- 2 muna
- 200 g suhkrut
Täidis:
- 350 ml vahukoort
- 350 g Fazeri tumedat küpsetusšokolaadi
- 3 sl brändit/konjakit/likööri
Kaunistamiseks:
- marju, näiteks mustikaid, vaarikaid, astelpaju
- röstitud mandleid/pähkleid
- meresoolahelbeid
- münti
- purustatud piparkooke