Koostisained

1 punane sibul
2 valget sibulat
2-3 küüslauguküünt
2 sloliiviõli
1 oranž porgand
1 kollane porgand
1 väike roheline suvikõrvits
500 gseeni (puravikke, kukeseeni, kuuseriisikaid)
2 dlpurustatud tomatipüreed
1 punane tomat
1 kollane tomat
1 roheline tomat
1 slkappareid
2 lköögiviljapuljongit
 peterselli
Ilus ja soe sügisilm meelitab metsa seenele! Kui häid seenekohti ei tea, siis on hea vaadata, mida teised ees teevad - kui näed metsa servas seismas vanu Ladasid või Moskvitše, siis oled tõenäoliselt õiges metsas. Metsaandidest saad aga vägeva seljanka.

Valmistamine

  1. Puhasta köögiviljad ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Kuumuta oliiviõlis järjest lisades sibulad, küüslauk, porgandid ja suvikõrvits. 
  2. Lisa viilutatud seened, kuumuta küpseks, pane juurde tükeldatud tomatid ja tomatipüree ning kapparid, kuumuta läbi ja vala peale puljong. 
  3. Aja seeneseljanka keema ja keeda vaikselt umbes 10 minutit, kuni maitsed on segunenud. Maitsesta hakitud peterselliga.
Oma Maitse