27.09.2017, 15:48
Meie pere lemmik-gazpacho
Gazpacho sobib hästi kergemaks eineks või eelroaks. Lihtsasti valmiv supp võtab aega vaid umbes 15 minutit, erilisi oskusi ei nõua ning oma ilusa nime ja hõrgu maitsega toob kindlasti kiidusõnad sööjatelt!
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 400 g Tomatipüree
- 400 g Kooritud konservtomatid
- 2 tk Paprika
- 100 g Värske kurk
- 100 g Värske basiilik
- 1 tk Tšilli
- 2 tk Küüslauguküüs
- 2 viilu Rukkileib
- 3 spl Oliiviõli
- 2 spl Punaveiniäädikas
- Sool
- Must pipar
Lõika leivalt ära ääred ning immuta leiba tomatipüreega. Puhasta ja tükelda köögiviljad. Aseta järjest kõik koostisained köögikombaini, viimasena lisa leivatükid ning purusta, kuni moodustub ühtlane supp. Maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa basiilikut. Sega hoolikalt läbi ning serveeri suppi külmalt röstleivaga.