Koostisained

  • 4 portsjonit
 RETSEPT
10 cmHakitud porru valge osa
2 tlPunase karri pasta
500 gKooritud ja tükeldatud porgand
500 gTükeldatud lillkapsas
200 gKooritud ja tükeldatud nuikapsas
2 tkPurustatud küüslauguküüs
1 lKöögiviljapuljong
200 gKookoskoor
 Oliiviõli
 Sool
 Must pipar
 Serveerimiseks värsked ürdid, tšillihelbed, värske koriander, vm meelepärane
Särtsakas maitsepomm neile, kes on krehvtisema kraami sõbrad. Köögiviljade trio — porgand, nuikapsas ja lillkapsas — annab kokku mõnusalt kreemise ja küllusliku supi.

Valmistamine

  1. Kuumuta potis keskmisel kuumusel õli. Lisa hakitud porru ja hauta mõned minutid, kuni porru on klaasjas. Lisa karripasta ning kuumuta läb. Järgmisena lisa porgand, lillkapsas ja nuikapsas. Kuumuta õlis läbi ja lisa siis küüslauk ning puljong.
  2. Keeda, kuni köögiviljad on pehmed – 15–20 minutit. Lisa kookoskoor. Püreesta ja maitsesta lõplikult. Serveerides pane meelepäraseid lisandeid.

HEA TEADA!

Nuikapsast lõika suppi valmistades kohe rohkem lahti. Seda on mõnus ka niisama toorelt krõbistada, seni kuni supp alles pliidil podiseb.
Oma Maitse