05.01.2018, 16:12
Mee-tomatikala
Mhm ...! Sellise kalaga on suur tõenäosus ka lapsed kala sööma panna.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 2 tk Lõhetükk või -liblikas (200 g)
- Sool
- Praadimiseks õli-võisegu
MARINAAD
- 4 spl Mesi
- 3 spl Hakitud koriander
- 2 spl Hoisin-kaste
- 2 tl Riivitud ingver
- 0.25 tl Tšillihelbed
MEE-KÜÜSLAUGUTOMATID
- 500 g Kirsstomatid
- 2 tk Küüslauguküüs
- 3 spl Oliiviõli
- 1 spl Mesi
- Soolahelbed
- Must pipar
1. Maitsesta kala soolaga. Pane kõik marinaadiained kaussi, sega läbi ning pista kalatükid sinna tunniks või pooleks marineerima. Prae kalatükke mõlemalt poolt 3 minutit, samal ajal neid marinaadiga pintseldades. Serveeri tomatite ja rohke rohelise sibulaga.